Entry of me

BE NICE :)

Contest : TOP BEST PHOTOS 2012

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Harini nak join contest ney . 
nak join jugak click here !



okea semua syarat-II dah buat ^^V

PERTAMBAHAN GAMBAR

Memandangkan Tarikh Tutup dia lambat .
Boleh lah kan Eikyen tambah lagi gambar  ^^V
Sorry . hihi 





Okea gambar yang kat bawah ney dengan membe-II
Btw gambar yang duyung and yang bawah ney bukan eikyen yang edit .
Tapi membe eikyen . Dia seorang Photographer yang handal .
Memang pandai gila dia Edit-Mengedit ney .
Bolee search dia di FB  DEVIANSART .



7 Gambar eikyen pertaruhkan #Tamaknyaaku --''
Kalau kakak atau abang atau mana-II kenalan nak kahwin ,
Korang boleh guna Perkhidmatan dia .
hihi . Promotejap

♥ Terimakasih baca entry EH | Comment kalau rajin ♥

14 comments:

Syakir Rahman said...

cntik gambar yg ngan buku tuh :)

BALQIS HARYANI said...

Thanks join cutie! Gudluck and follow here!

miszfazierra said...

cun gambar yg first tu. good luck yup ;)

BALQIS HARYANI said...

Tambah gambar pong takperlah cutie :'D Amaing photos !

Scha Aye Jay .. said...

nice pic , good luck

Sya-Riza said...

kamu pun gud luck dear :)

I am Me said...

good luck yer~ :D

Yanie Andierah said...

Sweeet ahh :D

ᵔᴥᵔ ♥ Bo★dark Unf★reseen ♥ ᵔᴥᵔ said...

Sangat cantik gambar2 tuh. Gudluck!

Eikyen said...

Thankz all :')

yaya lee said...

Segmen yang sama. Goodluck. Mesti menang sebab gambar unik dan cute. Follow and leave comment on mine? http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/contest-top-best-photos-2012.html

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Yana Blogger said...

Assalamualaikum.. maaf saya bagitahu lambat.. Awak menang header kan? saya tengok header blog awak dah cantik sangat dah.. Jadi sebab tak mahu merosakkannya, awak boleh tukar dgn yg lain.. *Pilih yang simple sahaja

http://didijojo.blogspot.com/p/tempha.html

Yana Blogger said...

Yep! Awak menang melalui contest edit gambar ni..