Entry of me

BE NICE :)

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

click sini kalau na join :)

nama blogger : eikyen ^^
jumlah followers di idamkan : maybe 1k .
haha .. kata di idamkan :P

tagged : Nizam

♥ Terimakasih baca entry EH | Comment kalau rajin ♥

19 comments:

farah.fauzi said...

thanks tag farah... jp lg farah join.. hee~~

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

hye dear ,dah follow sini..trima kasih sudi join segmen sy..teruskan usaha untuk capai 1k yek..rajin2 follow peserta segmen ni,

Nizam Erul said...

tQ cause tag :DD

eyda lha ♥ said...

blogwalking. Done follow awak balek :)

Maya said...

Saya juga datang dari segmen yang sama. TQ sebab dtg menjenguk ^_^

Lily said...

Singgah sini sambil follow :)

Cik Hawa Eman said...

anyeong hesayyo..
done foolow you..
join dari segmen yang same :D
http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

amercorner.blogspot.com said...

boleh tak tolong saya jadi blogger famous ahaha.. saya nak topup :D

singgah sini dari segmen yang sama.

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html?showComment=1337499063561#c6770746343987893449

Zaidalifah Hussin said...

Salam...

dr segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS blogwalking & follow sini...

jom follow back :

http://kumahuitu.blogspot.com

Zaidalifah Hussin said...

Salam...

dr segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS blogwalking & follow sini...

jom follow back :

http://kumahuitu.blogspot.com

Farra said...

follow sini ^^

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous-with.html

NinaChocotaz said...

datang dari segmen yang same.. http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

dri segmen yg same...da follow cni! :D follow blik ea..tq! :D 519#

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hαиα Mιи; said...

Blogwalking dari segmen yang sama, dah jadi follower yang ke #521 :D Follow balik yer thanks :)

hawa said...

#526 :) done follow sini :^^ dari segmen yang sama :D


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Maya said...

blogjog dari segmen yang sama.. :DDD

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Dini ✿ said...

hye , tumpang guling disini . hehe . dari segmen yg sama ;)

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html