Entry of me

BE NICE :)

budak ney macam ppfffttttttttttt !!!



Natasya Loffa : WTF ! Ramai lagy orang yang lebih teruk dari aku
okay , so please jangan pandai pandai mereke reke cerite yang aku dah rabak or pape lagy . Mase ni tengah sambut birhtday aku .
Kepada kau orang yang tak ade dalam hotel tu , jangan pandai pandai
mereka reke cerite ni . sebab dalam bilik tu kite orang hanya mabuk dan tak melakukan maksiat , so please jage mulut kau orang . macam
kau orang baek sgt , takkan si lelaki tak pernah merase jolok buret perempuan dgn jari dan takkan lah si perempuan tak pernah rasa kotey lelaki dalam mulut kan , len kali sedar sikit komen gambar aku .

amboi bahasa dye .
cantek kan !

"KITE ORANG HANYA MABUK DAN TAK MELAKUKAN MAKSIAT"
fuckyoulaaa :P
rasa nyaa budak ney tak tahu maksod maksiat tuu apa =='
tengok 2 belakang ,,
ramai nya jantan :/

heshh . cakap banyak pown x bole jugak .
dye bukan nak amek peduli pown ..
ummm kesian mak dye ..
penad laher kan ..

btw gurl ney , eikyen tengok lawa jee ..
sayang nyee dy jadik cm 2 .


♥ Terimakasih baca entry EH | Comment kalau rajin ♥

17 comments:

Kuchiki EnnaMoon said...

what the hell?
memang gila ar pompuan tu!!!

Eikyen said...

watlek ..
emg gilee pown ..
jumpew bende ney pown at fb

bellaburger said...

subhanallah... agama dah hilang.... umat islam dah kemana...?

Dayz said...

Subhanallah, teruknye.. die blgk la tu sbb de hotel an sesuke aty nk ajk membe bukn muhrim msok bilik. xtkut ke pe2 blku nty? da tu minum arak plak tu, minum air kencing syaitan rajim! klau mum dia tau ni mesti skit jntong pnye.. dayz tumpang smpati dgn die~ :')

Eikyen said...

dunia nak kiamat kak :')

kesian dye .
hope dye berubah

^_^ said...

masyaallah...ade jgak manusia mcm nie...
smoge ALLAH berikan die hidayah...
amiin...

SunnyFunny said...

masyaAllah .
kita doakan untuk dye yang terbaex dan dia sedar akan kesilapan nya .
amin .

:)

Eikyen said...

AMINN ~
tade gune kan nak maki-II dye mcm kat fb 2 .
rmai budak-II maki dye ..

Tikah said...

ish-2..sy cari google..
rse-2 ni blog dye..
http://natasyaloffa95.blogspot.com/
nth la..dye x update pon..

Eikyen said...

kalo search kat fb ,
jumpee page untok dy jee ..

Sya Ecah said...

mule mule baca, ingtkan gmbar tu milik owner.. rupanya tak.. :) huhu. citer pasal orang lain, rupenya.
btw, amboii. minah tu. Tak belajar agama, ke apa.. ish2

Eikyen said...

amboyyy ...
tade nyee eikyen nak buad cm 2 ..
ishishh ..
terkejot den . naseb bace dulu ..
kalo maen comment jee .
comfem ney eikyen pulok yg kene maki .
haha ...
wahh minah 2 . nak buad cemane kan

Akmal Khalidah said...

WTF?..... Dunia akhir zaman :/

@ deqla manjew said...

maksiat dah tu.. dok lam hotel ngan lelaki...ape la gurl ni x phm mksd maksiat...lg 1, kalo da mabok xkan la x jd ape2 kot? mabok bermakna kita di luar sdr...so dye sdr ke apa dye da buat? haha..kesian mak bpk dye kan..

amy syahiera said...

da 2 belog cter pasal pompuan tu ,
tp xtahu cter sbenar ,now baru tahu ,
kenape teruk sgt smpai nk smbut bday mcm tu ?
pegang botol haram tu lagi ,
xengt ALLAH ape minah nie ?
ish3

Jijie said...

baca je tajuk terus nak tutup je tab ni ...ingat kan eiykin yg dalam gambar tu .... rupanya org lain.... sory eh....

Eikyen said...

ishishh .
astaghfirullah ..
tade nyee nak buad cm 2