Entry of me

BE NICE :)

jangan guna button followers ala tumblr please


okee . sesukee hati jee kan tak kasik orang pkai button followers ala tumblr .
hikhik ^^V
eikyen ada alasan yang tersendiri
and alasan tuu adalah FAKTA !!

eikyen tana orang kate eikyen tipu x follow dorang .
padahal button followers dorang yang tak betol ! :P

contoh eikyen memang dah tekan follow ala tumblr dye tuu .
tapi tak REFRESH !
and kalau tekan follow banyak mane sekali pown .
dye takkan follow .
TRUST ME . it's fact okeee .
mende tuu ada limit nyeeee .

adesss . sorry laa kalau yang baca ney terase .
baek tukaa je followers jenis tuu .
buad biasa sudaaa .
kunk x pasal-II followers korang tak bertambah (:


♥ Terimakasih baca entry EH | Comment kalau rajin ♥

5 comments:

anNaqia said...

betul! da banyak kali jugak wat tu. tapi tak tahu camne nak explain, kot-kot la kite plak yang salah. huhu

Eikyen said...

kan kan ??
tak reti nak explain kan kat dorang acaneee .. umm :/

☺MADiDEYHA☺ said...

ohh . begitu ya ? patutlahh . thanks gtao :)

Liyana Izzati said...

Memang pon, ada gak perasan. Nanti memang plan nak delete. ;) Thanks for the info sis.

Eikyen said...

eheee plesure :D