Entry of me

BE NICE :)

tagged game :')

erk ,, kali ney dhaa 4 kali dhaa
kene tag ,,
cm tana jawab tp
m0od tgh bosan ,
so jwb saje lhaaa

adew 2urg tag eikyen
yg masih blom jwb
EzaElhns n guest #xtw lhaa apew name dy ,, hee

THE RULESS
  • You must post these rules.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  • Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
  • No tag back!
  • No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 perkare tentang eikyen
-simple
-like shoppingg
-edit blog
-agak manje ,, eheee
-peramahh
-kadang2 sombongg
-suke tydo dlm class
-bergosip
-cinte elysa
-m'hadap dpn lattop
-text-ing wif bf :D

11 QUESTION FROM EZAELHNS
-Apa impian dalam hidup korang ?
NAK JADIK MODELISS ,, HAHA !
-Kalau korang kena cabar tak online Facebook atau update blog selama 1 tahun , boleh terima ?
1TAHUN ?? KALAU BLOG BOLEH , TP FB , XBULEE2 ,, 1HARI POWN DHAA XTENTU ARAH :D
-Bangun je tidur , perkara pertama korang buat apa ?
MENGHADAP TVEE ,, HEEE
-Boleh tak bagi aku satu quotes pasal friendship ? Hihi .
HIHI ,, TIDAK TERNILAII (:
-Korang rasa aku ni orang yang macam mana ? Agak-agaklah .
PERIANGG ,, HAHA ! XTAW LHAA
-Simple sangat ke blog aku ni ?
TADE LHAA SIMPLE SGT
-Kalau simple sangat , apa patut aku buat ? Haaa
NO COMMENT ,, HEHE
-Kalau korang ada kawan yang hipokrit , apa korang buat ?
NASIHATKEN DIA #ekodkenhatinakjesepak,,cmdhabagozje,,hee
-Kalau korang diberi duit sebanyak RM100 , apa yang akan korang beli ?
BAJU KOTZZ (:
-Nak tak aku bagi RM100 ? Haha ,
NAK-II !! CEPAT LHAA SKUNK ! ;)
-Selalu mak ayah bagi berapa ringgit sehari untuk belanja dekat sekolah ?
15GET ,, (:

NOW ! FROM QUESTION FROM humblemodest.blogspot.com :DD
Full name ?
-NORASHIKINBTEABDULLAH
Tarikh lahir ?
26/2/95
Dslr or Lomo ?
TAK TAW LHAA :)
Zahiril Adzim or Humblemodest ?
ENTAHH .. HEE
Feveret food ?
MASAK LEMAK KOTZZ ,, :D
Band yg paling diminati ?
KANGENBAND
Negara yg ingin dilawati ?
KALAU BOLEH SEMUA .. HAA
Feveret blog?
CIK LYSSA
Admire to ?
EEEE ,, TADE ADMIRE LHAA
Feveret car ?
MINI COPPER .. WEEEEEE
Perkataan yg anda ingin katakan kepade org yg anda benci ?
DAMN BITCH ! HAHA ! :)

KALI NEY EIKYEN TANA TANYE SOKLAN AND TAG
PEDULI APEW ,, EEE
PENAD NEY TAIP ,

♥ Terimakasih baca entry EH | Comment kalau rajin ♥

2 comments:

Eza Elhanis said...

Hihi thank you makcik sbb sudi jawab . Ahaaa , minta-minta impian awak tu tercapailah yeh . Hihi ameen :)

Eikyen said...

haha ! wc nenek :P
amiinnnnn ~
weeeee <3