Entry of me

BE NICE :)

dha nak kiamat kea ??

ukee , eikyen dapat tahu bende ney p0wn dari :face1:membe fb
kalau ade sape2 yang dha tahu 2 bg0zz r ...
eikyen sekadar nak share:face75: kat para bl0gger
kalau k0rang nak search sendiri p0wn bulee , nanti bule teng0k dekat2
-mule2 pergi kat google maps(maps.google.com)-
-search 47.110579,9.227568 <<<<------ c0pypaste jex
-cari anak panah warne HIJAU , tr0z klik 'STREET VIEW'
-tekan gambar 2KALI KE ATAS dan 2KALI KE KIRI-

teng0k r kat langit uw ,macam ada orang
SUMPPAH ! tak0d gyleee:face32:
ape:face28: bende lhaa 2
tak kan edit k0tzz
heshhh ,,,
mudah-mudahan sebel0m kiamat kite semua dapat kembali ke jalan Allah
acehhh :face44:
ade macam seorang:face12: ustazah tak ,,, heee
mungkin ini semua petunjuk k0tzz

♥ Terimakasih baca entry EH | Comment kalau rajin ♥

1 comment:

Kecikk & Pendekk said...

Kakkk ! Ape bende tuhhh ?
Seramm niyyy ,adekk g tengok dekat-II , macam ade orangg , then depan dea macam cerminn lah kak , takot gilaa ==